Kesätöihin Seilin kesäkioskille?

Haemme kesäkaudelle 2024 reipasta ja palveluhenkistä, vähintään 18-vuotiasta kioskimyyjää (n. 37,5 h/vko) Pro Seili-Själö -yhdistyksen kesäkioskiin Seilin kirkkolaiturin kupeessa kesäkuun lopulta koulujen alkuun (esimerkiksi 24.6.–11.8.2024, tarkoista päivämääristä voidaan sopia erikseen).

Työvoroja on tarjolla viitenä päivänä viikossa. Tuntipalkkana tarjoamme 12,45€/h (palkkaryhmä B).

Toivomme, että pystyt palvelemaan myös ruotsiksi ja englanniksi. Hygieniapassi on myös toiveena.

Kesäkioskin taustaa

Vuodesta 2007 samalla paikalla kesäisin palvellut kioski on avoinna noin klo 10–17 seitsemänä päivänä viikossa juhannuksen jälkeiseltä viikolta aina koulujen alkuun elokuussa. Kioski sai kesäksi 2023 uuden kioskirakennuksen käyttöönsä.

Kioskissa myydään yhdistyksen kannatustuotteita (mm. käsityöt, kirjat, postikortit) sekä jäätelöä, virvokkeita, kahvia ja makeisia. Kioskimyyjä hoitaa myös päivittäiset kassatilitykset, seuraa kioskin omavalvontasuunnitelmaa ja ylläpitää Kesäkioskin some-kanavia.

Kesäkioski on alustavasti avoinna päivittäin ajalla 24.6.–11.8.2024 klo 10–17. Päivittäinen työaika on näin ollen noin 7 tuntia. Kioskin aukioloajat on sopeutettu yhteysaluken aikatauluihin, joten kulkeminen työvuoroihin yhteysaluksella on sujuvaa. Kioskin työntekijä saa käyttöönsä vapaakortin yhteysalukselle.

Asumisesta saaressa voidaan tarvittaessa neuvotella, mutta ensisijaisena toiveena on, että työntekijä tulee yhteysaluksella työvuoroihin.

Tiedustelut ja hakemukset

Lisätietoja työpaikasta ja vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse osoitteella kesakioski@seili.fi.

Tiedustelut puhelimitse numerosta 040-581 3915/Mikael (mieluiten iltaisin/viikonloppuisin) tai Facebook Messengerin kautta.

Kesäkioskin Facebook-sivu löytyy täältä ja Instagram täältä.

 

 

One thought on “Kesätöihin Seilin kesäkioskille?

Comments are closed.