Yhteystiedot

Pro Seili-Själö ry on yleishyödyllinen, Seilin saaren entisiä ja nykyisiä asukkaita ja Seilin ystäviä edustava kulttuurityötä tekevä yhdistys. Olemme pitäneet Seilissä kesäkioskia vuosien ajan, osallistuneet Saaristomeren tutkimuslaitoksen toivomuksesta suosittujen vuotuisten Avoimien ovien päivän järjestelyihin mm. hankkimalla puhujia/järjestämällä tilaisuuteen ohjelmaa ja hoitaneet näiden suurten tilaisuuksien tarjoilut. Myös monet tutkimusaseman luontohavainnot sekä kirjasto- ja valokuvakokoelmien kartuttamiset yliopistolle johdattavat jälkensä paikallisiin asukkaisiin ja heidän vapaaehtoiseen ja aktiiviseen osallisuuteensa.

Varsinainen saaren kulttuuriperintöön keskittyvä työmme yhdistyksessä on koostunut saareen liittyvien haastattelu- ja valokuva-aineistojen keräämisestä, tallentamisesta ja käyttöön antamisesta mm. elokuviin, dokumentteihin ja julkaisuihin sekä erilaisten tilaisuuksien järjestämisestä saarella yhdessä useiden sidosryhmien kanssa. Seilin kirkkoon olemme rahoittaneet ja valmistaneet replikan rouva Sylvi Kekkosen sinne 1950-luvulla lahjoittamasta alttarivaatteesta, jonka alkuperäiskappale on Museovirastossa. Kesäjumalanpalvelusten yhteydessä yhdistys on hoitanut kirkkokahvit, toisinaan jopa papin kuljetuksen saareen.

Pro Seili-Själö ry:n panos Seilin vapaaehtoisessa kulttuurityössä on merkittävä. Monet meistä ovat osallistuneet tähän työhön sukupolvien ajan, myös ennen yhdistyksen olemassaoloa.

Virallinen postiosoite

Pro Seili-Själö ry
c/o Vikström
Lautamiehentie 2 D 16
21600 Parainen

Y-tunnus 2115284-7

Yhteydenotot

Anne Wilenius
puheenjohtaja
annwil@utu.fi
p. 040 5200 857

Meri-Tuuli Fagerlund
sihteeri
mt@proseili.fi
p. 040 7595 387

Mikael Heinrichs
kioskivastaava
kesakioski@seili.fi

Rekisteriseloste

Jäsenrekisteriä koskeva rekisteriseloste